Meetup: WATER-SCRUM-FALL ILI WATER-SCRUM-FAIL: AGILNI RAZVOJ U TRADICIONALNOM OKRUZENJU

From April 11, 2018 18:00 until April 11, 2018 19:00
Hits: 5468

Šta je bolje? Agile ili Waterfall? Zašto? Koje su razlike? Koje su prednosti? Kada koji pristup izabrati? Postoji li hibridni pristup? Na kraju meetup-a će te biti upoznati sa osnovnim karakteristikama oba pristupa te će te vidjeti alat sa kojim možete jednostavnije odlučiti koji pristup odabrati.

Pridružite nam se na meetup-u gdje ćemo zadno proći kroz prednosti i mane agilnog razvoja kako i waterfall pristupa.  Meetup organizuju Bosnia Agile i PMI BH Chapter. Planirano trajanje je jedan sat nakon čega ste slobodni da ostanete na daljnoj diskusiji i osvježenju.

Predavač će biti Igor Parać koji ima 10+ godina iskustva u waterfall i Agile prjektima te je certificiran od strane vodećih instituicja kao PMI, Scrum Alliance, SAFe (PMP, PMI-ACP, PMI-PBA, CSP, CSPO, CAL  i SAFe SPC ). Igor trenutno živi radi u Beču a više detalja možete pronaći na LinkedIn profilu.

DATUM I MJESTO

Srijeda, 11. April 2018.godine

18:00 - 19:00

Hotel Holiday, sala Neretva, Zmaja od Bosne 4, Sarajevo

Dobro došli na meetup!

KOTIZACIJA I PRIJAVA
Učešće na meetup-u je BESPLATNO.

VAŠ PREDAVAČ

Meetup će voditi Igor Parać.

Igor Parać ima 10+ godina iskustva u waterfall i Agile prjektima te je certificiran od strane vodećih instituicja kao PMI, Scrum Alliance, SAFe (PMP, PMI-ACP, PMI-PBA, CSP, CSPO, CAL i SAFe SPC ). Igor trenutno živi radi u Beču a više detalja možete pronaći na LinkedIn profilu


Prethodni događaji

Naše usluge

Kontaktirajte nas

Bosnia Agile
Milana Preloga 12, Sarajevo 71000
Bosna i Hercegovina

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.agile.ba