• From Oktobar 20, 2017 09:00 until Oktobar 20, 2017 17:30
  Kod Milana Preloga, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina Kategorije: event Tagovi: ba
  Ovaj trening je o Agile transformacijama i poboljšanjima na vaš prvi, ili ako već primjenjujete agile, na vaš viši nivo agilnosti koristeći INTEGRATED AGILE TRANSFORMATION MODEL™ (IATM™). Model je razvijen od strane Arie van Bennekuma, jednog od autora Manifesta za agilnih razvoj software-a i stručnjaka za područja agilnog projekt menadžmenta, rada u timovima, agilnih tehnika i uključivanja korisnika. Na ovom treningu se ne govori o prvim agilnim koracima. Možda ste vi tek na početku, ali najvjerojatnije već koristite neke agilne prakse, na ovaj ili onaj način. Kako možete napredovati na viši nivo, bez obzira na kom ste nivou trenutno? Upravo o tome ćemo govoriti na ovom treningu.
 • From Oktobar 23, 2017 09:00 until Oktobar 24, 2017 17:30
  Kod Milana Preloga, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina Kategorije: event Tagovi: ba
  PMI-ACP je certifikat vodeće organizacije iz oblasti projektnog menadžmenta - Project Management Institute. Trening obrađuje sve oblasti koje ispit testira, analizira potencijalna pitanja koje dolaze na testu, te otkriva tips & tricks kako položiti ispit već pri prvom pokušaju.Trening je baziran na predavanjima i vježbama koje zahtijevaju interakciju i komunikaciju među polaznicima. Iz ovog razloga, broj polaznika je ograničen kako bi se polaznici osjećali ugodno, opušteno, te slobodno razmatrali, diskutirali i diijelili svoja mišljenja i iskustva.
 • From Novembar 29, 2017 10:00 until Novembar 30, 2017 16:00
  Kod Džemala Bijedića, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina Kategorije: event Tagovi: ba
  Postignite promjene brže, troškovno efektivnije i sa manjim rizikom implementirajući isprobane i provjereno uspješne pristupe agilnom upravljanju projektima. Povećajte svoje kapacitete za upravljanje projektima razumjevanjem agilnih principa, koncepata i potrebnih procesa za uspješne agilne projekte.
4 577 ba events0d9c61c0e01b5b4afcbe48b18bf73ceb

Prethodni događaji

Naše usluge

Kontaktirajte nas

Bosnia Agile
Milana Preloga 12, Sarajevo 71000
Bosna i Hercegovina

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.agile.ba